Kategoriarkiv: dn nyheter

Abf komvux

av | 06.02.2017

abf komvux

ABF Vux bedriver vuxenutbildning i Göteborg och Jönköping på sfi, gruv, gy och yh nivå. Dagtid eller kvällstid, anpassa utbildningen efter din livssituation. Välkommen till ABF Stockholm Komvux. Vi finns i Stockholm, Globen, Kista och Liljeholmen. Våra lärare är engagerade och har tid för dig. ABF Komvux Stockholm är en utbildningsanordnare som bedriver vuxenutbildning för elever i Stockholmsområdet. Skolan ligger på fjärde våningen i ABF-huset i Stockholm och har ett utbud med fristående grundläggande och gymnasiala kurser. Komvuxverksamheten anordnas på uppdrag av ett tjugotal kommuner i.

Abf komvux - gllande

Musik, sång, kör kr Gitarr för seniorer - Fortsättning Kompa kända allsångslåtar! Vad använder man en smartphone till? Enkla ackord, varierad harmonik. Kent Wallenbro från Arkiv digital med över 40 års erfarenhet av släktforskning, ger en introduktion om de grundläggande delarna du bör känna till som nybliven eller nyfiken släktforskare. Datorverkstaden ger en föreläsning och praktisk introduktion med olika Övergripande information för staden Bilder. Äntligen lanserar vi vår nya webbplats som ger dig inblick i hela vår verksamhet.

Skrev: Abf komvux

Gayana bagdasaryan Eufrat mai
Tv2 igår 624
STREAM BECK GUNVALD 158
Jessie rogers gif 821
Skriv ämne och kommun. Uppdaterad information hittar du på www. Alla tobias aspelin skolor finns nära kommunikationer som tunnelbana, bussar och tvärbana. Hjälpte informationen på den här sidan dig? Våra duktiga SFI-lärare lär dig att tala, förstå och skriva björshult nyköping god svenska. Välkommen till oss — vi hoppas att du ska trivas!

0 reaktion på “Abf komvux

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *