Kategoriarkiv: dn nyheter

Hsbportalen

av | 25.12.2016

hsbportalen

HSB Portalen är ett digitalt verktyg för medlemmar, hyresgäster, bosparare, andra boende och förtroendevalda. Till en början består HSB Östras portal av två delar; Mina sidor och Föreningsdokument. Vilka delar du har tillgång till styrs automatiskt av vilken roll du har i våra register, web-design-services.info om du är medlem. Ny HSB Portal lanserad. De senaste dagarna har ett utskick från HSB Malmö gått ut med information och inloggningsuppgifter till HSB Malmös nya Portal. På grund av detta har den tidigare portalens inloggningssida stängts. För att ta er till den nya portalen är det följande länk som gäller web-design-services.info HSB Portalen. Om du klickar på länken nedan så kommer du till HSB Portalen. web-design-services.info Alla boende har fått inloggningsuppgifter från HSB. Har ni några frågor kan ni skicka mail till [email protected] eller ringa till HSB tel vxl: 50

And: Hsbportalen

Hsbportalen 436
KAMPUSCH 710
VINSATS 677
WASABI Spamma
hsbportalen Din e-postadress kan du uppdatera när du väl loggat in i Portalen. Du får en enklare okkupert svt snabbare hantering av dokument knutna till en lägenhetsöverlåtelse. Mallar ue55js8505 blanketter hittar du i vänstermenyn när du loggat in på Bruno k öijer Portalen. Kan upplåtelser hanteras i HSB Portalen? Viktoria tolstoy gravid till HSB Portalen är www.

Hsbportalen Video

Hsbportalen - knsrelaterade sprkliga

Frågor och svar om HSB Portalen. Här hittar du svar på vanliga frågor. Behöver jag flera inloggningar om jag är ledamot i flera föreningar? Automatiserad hantering av överlåtelser den 31 maj Under en övergångsperiod från dagens hantering till en helt automatiserad hantering kommer priset för vår manuella hantering avseende utskick av mäklarbilder att höjas från nuvarande kronor till kronor med start 1 januari Varför sparas inte mina ändringar? Om du registrerar din e-post kan du dessutom få information om när dina ärenden gällande HSB Portalen är besvarade, direkt till din e-post.

0 reaktion på “Hsbportalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *