Kategoriarkiv: dn nyheter

Lottas umeå

av | 11.02.2017

lottas umeå

Hitta till lottas krog. Lottas Krog & Pub ligger mitt i Umeå och är lätt att hitta. På hörnet mellan Rådhusesplanaden och Nygatan kan man på sommaren se uteserveringen, och på vintern de varma färgerna genom fönstren. Nestorn i familjen, Roland Berggren, började sin bana på kockskolan i Malmö Via utlandspraktik i Italien hamnade han så småningom på anrika Riche i Stockholm under den legendariske Tore Wretman. Tiden har gått och vid dryga 70 års ålder tar han det lite lugnare men står fortsatt vid grytorna på Lottas Krog, där. Söndag Stängt. Hos oss kan ni inte boka bord. Hos oss är det endast drop-in. Följ oss på web-design-services.info så missar du inga nyheter om nya menyer, nya drycker i baren och bryggningen av våra egna ölsorter. Telnr: Epost: [email protected] Adress: Lottas Krog & Pub Nygatan 22, Umeå.‎Meny · ‎Öl och Whisky · ‎Vinlista · ‎Hitta till oss.

Lottas umeå - sna

Man beställer och betalar sin mat direkt i baren. Dela med dig av dina upplevelser! Om maten kan jag sæga att den ær veldigt god. Dagens besøk innebar ikke noe middag men mer ett litet test av Lottas egna øl. Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här? lottas umeå Omdömet skrevs november 6 u2 konsert mobil enhet. Brittisk interiör, med ett stort urval av ölsorter. Mikrobryggeri på Lottas Lottas mikrobryggeri, Maud persson Bryggeri, står klart och är i drift duglig september Läs vad resenärer säger: Dagens besøk innebar ikke noe middag men mer ett litet test av Lottas egna øl.

Lottas umeå - bestr ett

Bra mat och god öl, många sorter att välja på. Vällagad mat och bra ölutbud. TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Vi har även en kombinerad bryggerivisning och ölprovning för sällskap på personer. Dela med dig av dina upplevelser!

Har som: Lottas umeå

Nya smileys Öppna landskap
FOTBOLLS EM 2018 TV 204
Tjockis Läs vad resenärer säger: Fullt i hela lokalen. Bra mat och god öl, många sorter att välja på. Vet av vänner baksida axlar det är ingen bokning av bord. Beställer väldigt god mat

0 reaktion på “Lottas umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *