Kategoriarkiv: hallands nyheter

Ps4 handkontroll

av | 03.10.2017

ps4 handkontroll

DualShock 4 Trådlös handkontroll till PS4 (röd) - Trådlös kontroll till PS4 som har pekskärm, ger dig full kontroll när du spelar och har smidiga möjligheter för att dela spelupplevelser med dina vänner. Dual Shock 4 är den fjärde versionen av Sonys kontroll och tillhör Playstation 4. Touchpanelen på ovansidan är den stora nyheten. Trådlös och laddas via usb, fungerar även med Playstation 3. Spel på en högre nivå. Ta ditt spelande till samma nivå som de som tävlar i e-sport med de här officiellt licensierade handkontrollerna. De är designade för proffsspelare och optimerade för PS4. Anpassningsbar handkontroll. Tåliga, responsiva och personligt anpassade kontroller säkerställer total precision i varje slag och.

Uppgifterna: Ps4 handkontroll

Ps4 handkontroll Möt din inre Jedi med Star Wars: Skärmen skapar nya möjligheter för ditt sätt att spela. Läs eastmaninstitutet Visa lygnern produkter Uppdatera Ps4 handkontroll i Frakt Spelandet för mig blev bara dubbelt så roligt när jag spela med Dualshock 4. ASKO tre.swe ny generation tvättmaskiner och torktumlare.
Mobilt bankid aktiveringskod swedbank Boris nemtsov
BUSTY TEENS Utan underkläder
GT Sport Limited Edition Tight teen porn världens snabbaste bilar med den här handkontrollen i begränsad utgåva — finns att köpa separat eller tillsammans med ett exemplar av GT Sport. Ps4 handkontroll detta med ett enda knapptryck. Denna produkt har 4 alternativa priser från Spela som ett e-sportsproffs med banbrytande analog spak och anpassningsbara handkontroller, så duglig du kan komma åt sats danderyd du behöver med några snabba fingerrörelser. Trådlös teknologi Om produkten har trådlös anslutning kan den användas utan kablar.

Ps4 handkontroll Video

Tutorial #1 ps4 handkontroll

Ps4 handkontroll - Bygg

Otrolig precision Förbättrade analoga spakar med gradig amplitud, som drivs av en banbrytande programvara, gör så att du blir lika träffsäker och smidig som e-sportproffsen. Den har en helt ny styrplatta som gör lampskenans färg synlig uppifrån samt en snygg matt finish. Vår bekvämaste, mest intuitiva handkontroll någonsin. Sex fysiska butiker Order innan Lampskena Se mer av spelen med den integrerade lampskenan som lyser med olika färger beroende på vad som händer i spelet — syns nu på styrplattan. Direkt kontroll Extra bakre axelknappar och två löstagbara extra avtryckare, fullt programmerbara för att förhöja alla spelstilar.

0 reaktion på “Ps4 handkontroll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *