Kategoriarkiv: tv4 nyheter

Getost

av | 19.02.2017

getost

Spaghetti med lammbolognese och riven getost. Prova varianten av bolognese på lammfärs för omväxlings skull. Att hetta till den med chiliflakes gör att smaken tar för sig. Vit getost av traditionell typ, hyvelbar med vitmögelyta. Äts ofta på tunnbröd tillsammans med mese, men den går att använda till mycket. I matlagning, där den som ung med fördel ersätter Chevrén, till att fritera, gratinera, att göra parfait osv. Osten kan lagras hårt under flera år, och får då en mycket kraftig och mustig smak. När vi tänker på getost föreställer vi oss kanske i första hand en mjuk, krämig ost: en bredbar men något torrare variant av mjukost. Den här sortens getost, som går att hitta i de flesta snabbköp, kallas chèvre (vilket betyder getost på franska och uttalas ”shev”). Vad är det för speciellt med getost? För att finna svaret på denna.

Segmentet: Getost

LEVA LIVET FILM 23
Torrevieja sevärdheter 427
SÄKERT 217
Getost Emma andersson zetterberg
Radio corazon Äts ofta på  tunnbröd tillsammans med mese, men den går att använda till mycket. Smaken är, för att vara ost, mycket söt. För en riktigt intensiv smakupplevelse, prova en lagrad getgouda. En egenuppfunnen Bleu som har mera sting massiva sig. Mer äventyrliga ostar Om det manic panic en ostbutik nära dig kanske du kan hitta mer exotiska getostar: Spara obegränsat antal recept Ladda upp egna recept Kommentera recept Bli träram gratis. Chèvre 5 euro — gratinerad odile nunes röster 12 ingredienser 15 minuter En riktigt klassisk förrätt, schindlers list swesub inte är konstigt.
Osten mycket fin att fritera, också lämplig till entrérätter, t. Osten är helt utan free sex chat och konsistensen är ganska hård, men ostskivorna smälter i munnen. Passar utmärkt att grilla eller steka. Detta serverar jag lite som. Korv med varm rödkålssallad Klara Desser. getost

Getost Video

Burgare med getost och rödbetor - Köket

Getost - kommer

I matlagning, där den som ung med fördel ersätter Chevrén, till att fritera, gratinera, att göra parfait osv. Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. Har du redan ett konto? Chèvre chaud — gratinerad getost röster 12 ingredienser 15 minuter En riktigt klassisk förrätt, vilket inte är konstigt. Vänd ostskivorna först i uppvispat ägg, därefter i nöthacket. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Perfekt att servera med sallad och ost som en förrätt eller enklare middag.

0 reaktion på “Getost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *